Haar boeken

EEN ZUCHT VAN VERLICHTING
uitgeverij ITIP, 4e druk

Een boek over totale aanwezigheid in het dagelijks leven. Totale aanwezigheid brengt je in het hier en nu, in een ontspannen wakkere staat van zijn, waarin je niets hoeft toe te voegen of veranderen aan de realiteit. Dat is geruststellend en bevrijdend.
‘Happiness is here and now.’

Lees meer op mijn website.
Wil je de inleiding lezen?

“Een paar dagen geleden heb ik dit boek van iemand gekregen. Prachtig! Het leest makkelijk, super herkenbaar en het vervult direct de functie die het zelf uitdraagt: het moment van bezinning wordt met deze inhoud makkelijk bereikt.”
Annelies Bretveld

Boek bestellen 

EEN SCHAT AAN LIEFDE

Cover_SchataanLiefde-hr EEN SCHAT AAN LIEFDE
uitgeverij ITIP, 2e druk

Het vertelt over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie.
De schat aan liefde die we in de maalstroom van het dagelijks leven kunnen vergeten, maar die onder alles aanwezig blijft, klaar om opgedelfd te worden. Er is veel te zeggen over de moeite en worsteling van de relatie, maar in dit boek staat de schoonheid en de rijkdom van de liefde op de voorgrond.

Op concrete en persoonlijke wijze worden in dit boek de schatten beschreven waarmee je je relatie tot volle bloei kunt brengen: de vonk van de eerste ontmoeting, de leerweg van de relatie en tot slot het mysterie van de liefde.

Geïllustreerd met liefdesgedichten en schitterende zwart-wit portretten

Het boek is te bekijken en te bestellen op: Een schat aan Liefde

‘Ken je dat gevoel dat een boek je grijpt en je het direct wilt uitlezen, maar omdat het zo lekker is je het toch probeert uit te stellen om langer van het plezier te kunnen genieten? Inmiddels heb ik jouw ‘Schat aan liefde’ toch in één adem uitgelezen. Het is een heel helder, realistisch, universeel en herkenbaar boek.’
Arthur van Schendel

‘Ik heb genoten van je boek. Je schetst een compleet plaatje van alle lagen waar je in een relatie vroeg of laat mee te maken krijgt, en het nodigt heel erg uit om wat er dan ook speelt onder ogen te komen!’
Heleen Verburg

2 gedachten over “Haar boeken

  1. Pingback: Dromers, dwarsliggers en twijfelaars | een zucht van verlichting

  2. Pingback: Gemaakt voor tegenslag | een zucht van verlichting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s